Voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Tilgrupsweg 2
8426 SN  Appelscha
KvK 34338260 te Amsterdam
IBAN NL40INGB0005297828
BIC INGBNL 2A

Verzending en Betaling

Als u een bestelling bij ons plaatst ontvangt u van ons automatisch een bevestiging van de bestelling. Vervolgens maakt u het verschuldigde bedrag aan ons over. Dit bedrag is vermeerderd met portokosten, tenzij u ervoor kiest om de vacht(en) op te halen. Is uw betaling bij ons binnen, dan versturen wij het pakket.

Meestal versturen wij de pakketten per pakketpost van Post.nl. Hun tarief binnen Nederland is 6,95 voor 1 a 2 vachten en 13,00 voor 3 a 4 vachten. Voor grotere orders berekenen wij aparte tarieven. Neem daarvoor svp contact met ons op. Wij zullen dit op een voor u meest voordelige manier doen. In verband met de afmeting van het pakket versturen wij maximaal 2 vachten in 1 pakket. Bij verzending van meerdere vachten kan tot deellevering over worden gegaan. Voor deelorders op eigen verzoek, geldt dat de klant twee maal het verzendtarief moet voldoen.

Vachtvilten verpakt uw vachten zo goed mogelijk maar is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die u of anderen oploopt of oplopen door het onoordeelkundig gebruik van haar produkten en verpakkingsmaterialen. Op het moment van aanmelden van het pakket bij Post.nl is Vachtvilten niet meer verantwoordelijk voor het wegraken van pakketten die per post worden verstuurd. Wilt u uw pakket verzekerd laten verzenden? Neem dan contact met ons op.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Op uw rekening vindt u het BTW bedrag terug. Er zijn twee BTW tarieven, 6% voor ruwe, ongewassen en ongekaarde wol en 21% voor behandelde wol en andere producten zoals de gevilte tassen.

Wilt u wijzigingen aanbrengen in uw order? Meldt dit dan binnen 24 uur na het het plaatsen van uw bestelling, wij kunnen dan de wijzigingen vaak nog wel verwerken in uw opdracht. Wij versturen de order pas als het gehele factuurbedrag aan ons is voldaan.

Vachtvilten probeert zo snel als mogelijk uw bestelling in orde te maken. Mocht het door omstandigheden iets langer duren, dan ontvangt u hierover bericht. Houdt u wel rekening met een levering van vier werkdagen. Alle orders zijn handwerk en bewerkelijk.

Retourrecht

Bent u niet tevreden over uw product(en)? Natuurlijk kunt u deze retourneren als de producten u niet bevallen, dit dient u binnen tien dagen na ontvangst van uw order aan ons kenbaar te maken via het contactformulier. Het bedrag van de goederen wordt u dan exclusief het verzendbedrag, gerestitueerd. De verzendkosten voor het terugzenden zijn voor uw rekening en u dient de producten goed te verpakken. Na ontvangst en na beoordeling van het product/ de producten door ons, die u heeft teruggestuurd, storten wij het bedrag terug op uw rekening. Producten die (deels) al verwerkt zijn, worden niet teruggenomen, het recht op teruggave vervalt als u de producten (deels) al verwerkt heeft.

N.B. Houdt u er s.v.p rekening mee dat ondanks zorgvuldige fotografie de kleuren van de vacht iets kunnen afwijken van de foto op uw beeldscherm