Bestel hier onze ruwe vachten om mee te vilten

Omdat we uit ervaring weten hoe je kunt aanmodderen met een willekeurige- in een vuilniszak gepropte vacht wilden we het anders gaan doen. Onze vachtjes zijn daarom zo voor je verpakt dat je thuis bijna gelijk kunt beginnen met vilten. De schapenvachten zitten netjes opgerold in folie. We moeten de vachten toch sorteren en zien dit als een leuke service. Daar betaal je niks extra’s voor.
Geen gedoe met het-begin-niet-kunnen-vinden, losse stukken die ergens aangepuzzeld moeten worden of uitelkaar getrokken delen. Onze vachtjes zijn uitgezocht op verwerkbaarheid. Doordat je zelf aan de hand van een foto en de omschrijving een vacht uitkiest weet je altijd wat je krijgt. Dat doen we omdat we van onze vachten houden en willen dat je er iets moois van maakt.
De foto’s zijn niet onder studio-omstandigheden genomen. Daardoor kunnen de kleuren van de vachten soms een beetje verschillen van de kleuren van de foto’s. Meestal is het wit een beetje geliger en het grijs een beetje bruiner.
Let op; deze vachten komen zo van het schaap, hebben geen leer aan de onderkant en moeten door de koper zelf bewerkt (gevilt) worden om er een kleed van te maken.

 

Ruwe schapenwol vachten

Losse Ruwe schapenwol, spinwol en merinowol

Zoek op soort en maat

Sorteer op prijs

Winkelwagen

Wij verkopen Eco schapenvachten van ruwe wol

Doordat we in natuurgebieden werken waar het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet gewenst is worden onze schapen niet, zoals bijna iedere schapenhouder doet, behandeld met giftige insecticiden. Dat kan ook alleen omdat we dagelijks intensief met onze schapen bezig zijn. Al onze vachten zijn daardoor vrij van gifstoffen. Je kunt er veilig mee werken.